Wil je even weg uit de ratrace van het dagelijkse leven en wil je dit op niveau maar is het zoveelste hotel ondertussen saai? Neem dan een Center Parcs huisje. Een huisje? Ja. Of beter gezegd: een cottage. In Frankrijk. Vip+.

Overstag

 

Een vakantieparkhuisje is misschien niet meteen iets waar je aan denkt als je even een paar dagen wilt uitblazen. Maar wie de foto’s en specs bekijkt van de jongste aanwinst binnen het Center Parcs aanbod, gaat mogelijk overstag. Of en wanneer de concepten ook naar Nederland komen, is nog niet bekend.

 

Vogezen

 

In het park in de Vogezen (in het noordoosten van Frankrijk, tegen Duitsland aan), Les Trois Forêts, hebben de huisjesbazen een nieuw luxelevel geconcipieerd: Exclusive. VIP was er al, dus om dat te toppen, hebben ze nog meer uit de kast gehaald: midden in de natuur is een Exclusive-deel verrezen om te genieten van waanzinnige rust, maar wel met een zelf gezet kopje Dulce Gusto aan de lippen wanneer je gebruik maakt van je over de bergen uitkijkende terras. Of van een flesje wijn, liggend op de ecologische vloerbedekking, starend naar het houtvuur in de smaakvol ingerichte, luxe designhuiskamer. Luisterend naar je eigen muziek, bluetooth gestreamd naar het soundsystem. Kortom, schitterende spullen, prachtige materialen en veel ruimte zijn de keywords hier. Wellnesruimte en privésauna zijn overigens ook van de partij.

Therapeutisch

 

Bij de boeking hoort een persoonlijke ontvangst, een transfer naar je cottage en, indien voorradig en vooruit geboekt, een elektrisch golfkarretje om de verplaatsingen op het grote park, zoals naar het restaurant, te veraangenamen. Hoewel een wandeling in het hoge-bomen-bos heel therapeutisch werkt.

 

Tweetjes

 

Kijk voor meer informatie over Les Trois Forêts op de site van Center Parcs. Waar je overigens nog meer nieuwe concepten tegenkomt, zoals de themacottages ‘Het koninkrijk der sprookjes’, ‘De dieren uit het bos’ en ‘Avontuur’. Ideaal voor familieuitjes. Geldt overigens ook voor de Exclusive cottages. Maar je mag er ook gewoon met z’n tweetjes naar toe.

 

Geen artikelen meer