Over Hommeage

 

Hommeage is de site die je als 45+ man graag leest. Korte verhalen, soms langer, maar het gaat ergens over. Kan ook humor, luchtigheid of onzin zijn, maar dan wel goede humor, luchtigheid en onzin. Zo lang het maar geen platgetreden paden zijn. Diepgang schuwen we eveneens niet, net zoals achtergronden en informatie over zaken die met het leven verbonden zijn, van verzekeringen en financiën tot autotesten en reizen, van klustips tot een prachtig horloge of andere (elektronische) gadgets. De site die je elk dag even opnieuw checkt op nieuwe inhoud.

Hommeage.nl is de bits en bytes geworden droom van freelance journalist, copywriter en fotograaf Mark Litjens. Samen met het in de online lifestyle markt succesvolle MagMedia wordt hard en continu gewerkt aan dagelijkse content en de technische omgeving hiervoor. Dé voorwaarden om onze doelgroep te bedienen en doelgericht te bereiken.

Mark Litjens (1966) heeft ruim een kwart eeuw schrijfervaring, zowel journalistiek als commercieel, is zelf doelgroeper en maakt met Hommeage.nl duidelijk dat de man (homme) op leeftijd (age) in Nederland (.nl) een belangrijke consument is. Een die bovendien kritisch en bereid is om nieuwe dingen op te pakken en te omhelzen. Kortom, een man die volop in het leven staat, vaak net iets meer tijd heeft om er van te genieten en volop financiële back-up heeft om zijn wensen te realiseren. Met een beetje hulp, duiding en navigatie van en door Hommeage.nl