Je kunt gelukkig nog even sparen want de Triumph Bonneville Speedmaster en Bonneville Bobber Black arriveren pas komend voorjaar bij de dealer. En sparen wil je. Kijk maar eens naar de plaatjes: schoonheid in optima forma.

Triumph Speedmaster

Triumph Bobber Black

Gespreksmakers

 

Of het lekker rijdt, weten we natuurlijk pas tegen de tijd dat de tweewielers in Nederland arriveren, ergens rond februari, maart 2018. Maar ook al rijden ze verschrikkelijk, wat hoogst onwaarschijnlijk is, dan nog wil je ze eigenlijk hebben. Desnoods als pièce de résistance in de huiskamer, gegarandeerde gespreksmakers.

 

Retrogehalte

 

Want zeg nou zelf: dit zijn toch beauty’s van de eerste orde. Hoog retrogehalte, altijd fijn als je wat ouder bent en graag terugdenkt aan de tijden van weleer. Toen je voor de motorrijbewijs amper les nodig had. Vrijheid, schreeuwen de beide Triumphs. Fuck the rules, op z’n Engels. Alleen al door er naar te kijken, voel je je rebelsheid opkomen.

 

 

Waarheid

 

We kunnen er veel over schrijven, maar dat doen we liever na een kennismaking. Dan zijn we hopelijk ook in staat om te checken of het gevoel dat de plaatjes nu oproepen waarheid wordt door het rijden. Toch alvast meer weten? Dan ben je vast welkom op www.triumphmotorcycles.nl.

Geen artikelen meer