Met de kerstdis in het vooruitzicht, is de aanschaf van een setje Deejo Table Titan steakmessen met Art Deco gravures een ‘uitsteakend’ idee. Niet alleen omdat de schoonheid aansteakelijk werkt, ook omdat je geen keuze meer hoeft te maken wat hoofdgerecht betreft.

Enorme snijkracht

 

Natuurlijk snijden de messen door meer dan alleen een biefstuk, entrecote of sappige T-bone steak. Niks is veilig, zolang het maar op een bord ligt. De 11 cm lange roestvrijstalen lemmets bladen zijn niet alleen speciaal vanwege hun enorme snijkracht, ze vallen bovendien op door de klassiek ogende art deco gravures en de titanium afwerking.

 

Feestelijk

 

En omdat het oog toch al is verwend door de gravures, met voor elk mes een unieke tekening, is ook extra aandacht besteed aan het heft, gemaakt van olijfhout dat de klassieke uitstraling nogmaals onderstreept en de totale lengte naar 23 cm brengt. Een gedekte tafel wordt al snel heel erg feestelijk met deze bijzondere messenset.

 

Handwas

 

De Deejo Table Titan Finish, Olive Wood, ‘Art Deco’ steakmessenset bestaat uit zes messen en is te koop bij kookwinkels en webshops. De adviesprijs bedraagt € 249 en het advies is om ze met de hand af te wassen. Overigens zijn er meerdere varianten van de Table-set verkrijgbaar, al vanaf € 169. Meer informatie is hier te vinden.

Geen artikelen meer