Een beetje man maalt niet om kou. Nou ja, je hebt het er niet over. Daarom ben je blij met oplossingen zoals Juan Rojas ze een kwart eeuw geleden bedacht: een multifunctionele nekwarmer die er stoer uitziet en meer kan dan je denkt.

Lekker ingepakt

Kokervormig

 

De BUFF nekwarmers van bijvoorbeeld merinowol zijn al langer bekend. De collectie is nu uitgebreid met de BUFF Thermonet, een nekwarmer die volledig is gemaakt van polyester en je beschermt tegen kou en nattigheid. Een stoere, kokervormige constructie die heel praktisch is te gebruiken als haarband, sjaal of muts, afhankelijk van waar de koudebeleving het hevigst is op enig moment. Even niet nodig? Opvouwen en in je jaszak opbergen. Geen haan die er naar kraait.

 

PET

 

Mocht het toch tot een gesprek komen over de BUFF, dan kun je het hebben over zijn duurzame karakter: de nekwarmer is namelijk voor 100 procent gemaakt uit PET-flessen, is daardoor eenvoudig wasbaar, licht van gewicht, uitstekend ademend en vochtregulerend en vooral sneldrogend na een fikse regenbui.

 

Casual en warm

Outdoor

 

De adviesprijs voor deze Thermonet bedraagt € 22,95 en hij is verkrijgbaar bij verschillende sport- en outdoorwinkels en via internet. Meer weten, ook over de andere BUFF-producten? Kijk hier bijvoorbeeld.

Geen artikelen meer