Ben jij een graag geziene gast in je lokale filmhuis, maar moet je af en toe verstek laten gaan? Dan hoef je de films in elk geval niet meer te missen: check Picl en word blij.

foto: jeremy yap / unsplash

Evenaren

 

De beleving van een bioscoopbezoek kan nooit geëvenaard worden door films in je huiskamer te bekijken. Toch kan het zo zijn dat je niet altijd in de gelegenheid bent om er op uit te trekken om je favoriete films en documentaires op het grote scherm van het plaatselijke filmhuis te bekijken. Omdat dat filmhuis net iets te ver weg is, omdat je voor die ene film geen medekijkers kunt vinden of omdat je gewoon na een lange dag lekker met je voeten op tafel wilt relaxen.

 

Soelaas

 

Op die momenten vind je soelaas bij Picl, een website die een groot deel van het actuele aanbod bereikbaar maakt voor thuiskijkers, inclusief premières. Je hoeft dus niet te wachten tot een film op dvd verschijnt of te vinden is in een van de online videostreamingdiensten.

 

Negentien

 

Negentien filmhuizen uit heel Nederland vullen Picl tot de nok toe. Het aanbod is dan ook zeer uitgebreid en divers, waarbij de nadruk ligt op arthouse en prijswinnende documentaires. Aanbod met zeggingskracht, zeg maar. Een avondje bankzitten kost je 8,50 euro en je hebt 48 uur de tijd om de film af te kijken op tv, tablet, pc, telefoon, kortom alles met een online scherm. Kijk voor meer informatie op de website van Picl.

foto: karen zhao / unsplash

Geen artikelen meer