Een Porsche jatten, is niet eenvoudig. Toch blijven de auto’s een gewild object binnen het gilde der lange vingers. Vooral de bloedmooie oudjes staan in de aandacht. Maar ook voor de klassiekers is moderne antidiefstalhulp onderweg.

 

De schatkamer van Zuffenhausen

 

In de loop van de lente van 2018 wil Porsche ook de eigenaren van hun klassiekers bijstaan met een hypermodern alarmsysteem dat al langer dienst doet bij de hedendaagse varianten. Dan kunnen de modellen van de 356, met zijn 6-volt elektrische systeem, tot zelfs de ultieme Carrera GT profiteren van het Europese veiligheidsnetwerk.

 

Nullen

 

Hoe ouder een Porsche, hoe mooier en gewilder deze wordt. Ook onder mensen die het afrekenen van rijk met nullen gelardeerde bedragen niet zo zien zitten. Daar wil je je lievelingsauto natuurlijk tegen beschermen. En hoe kun je dat beter doen dan met een antidiefstalsysteem dat het merk eigen is. Vanaf komend jaar kan dat dus.

Porsche 356

Porsche terugvinden

 

Belangrijkste onderdeel is een sensorpakket dat onvindbaar in de auto wordt geplaatst. Deze sensoren communiceren met een netwerk dat heel Europa beslaat. Wanneer iemand er met je Porsche vandoor gaat, wordt het systeem geactiveerd. In de meest ideale situatie kun je er dan niet mee wegrijden, maar mocht dat toch lukken, of gaat de auto op transport, dan nog kun je via het systeem exact zien waar de auto zich bevindt. Bovendien zullen de juiste instanties worden ingeseind om je Porsche terug te vinden.

 

Goedkoper

 

Wat het gaat kosten, is nog niet bekend. Maar het zal altijd goedkoper zijn dan een nieuwe klassieker uit Zuffenhausen aanschaffen.

 

 

Geen artikelen meer