Alle prikkels die op je af komen, zijn soms maar moeilijk te kanaliseren. Keuzes maken is geen peulenschil in de dagelijkse informatiebrij. Daarom helpt Hommeage.nl je een beetje door geregeld een paar zaken voor het voetlicht te brengen.

 

Gezien?

 

Foto: Quentin Lagache / Unsplash

Between Two Ferns, gepresenteerd door Zach, onder andere bekend als de wat bleue en vooral erg botte Alan uit de The Hangover filmcyclus. In de ondertussen klassieker ‘Between two ferns’, interviewt hij – gezeten tussen twee varens – vele beroemdheden op een tenenkrommende, superbotte en bijna respectloze manier. Maar de gasten weten waaraan ze beginnen en zijn net zo bot en cru. Neem de aflevering met (toenmalig) president Barack Obama. “Hoe is het om de laatste zwarte president van de Verenigde Staten te zijn? Moet toch balen zijn dat je geen drie keer voor de baan kunt gaan?” Met daarop het antwoord van Obama: “Als ik een derde keer gekozen zou worden, zou dat het hetzelfde zijn als een derde The Hangover. Dat werkte ook niet goed.” Jammer dat de president er voor een groot deel ook zit om zijn gezondheidsplan aan de man te brengen, maar hij blijft leuk. Kijk anders naar de interviews met Hillary Clinton, mede-Hangover-acteur Bradley Cooper, Brad Pitt, Bruce Willis of een van de vele andere afleveringen. En je botheid is weer aangescherpt.

 

Gelezen?

 

Noodlanding. Onlangs moest een vliegtuig van Turkish Airlines een noodlanding maken. Volgens de website vlucht-vertraagd.nl omdat een van de passagiers een nogal opmerkelijke wifi-naam had gekozen: ‘bomb on board’. En het komt vaker voor, aldus vlucht-vertraagd.nl.

Foto: Kay / Unsplash

 

 

 

 

Geen artikelen meer