Als ze bij de Starbucks of soortgelijke koffietenten naar je naam vragen, geef ze dan liever je Hotshot. Deze isolatiebeker past met 12,7 cm hoogte onder de meeste koffietuiten en de kans dat er net nog een tweede staat in dezelfde kleur is klein. Klaar ben je.

 

Op z’n kop

 

Stop met mokken. De Hotshot houdt je spul namelijk echt op temperatuur, zeker voor een paar uurtjes. De smaak gaat er eerder vanaf dan de warmte. En drop ‘m lekker in je tas of dashboardkastje, want lekker doet ie niet. Zeggen ze bij Rubytec tenminste. De Hotshot is ondanks zijn geringe hoogte toch goed voor een cafeïne-injectie van 0,2 liter. Heb je meer nodig en maal je niet om passende afmetingen, dan ga je voor zijn grotere broer, de Bigshot van 0,35 liter.

 

Schepijs

 

Oh ja, komt de zomer dan houden beide isolatiebekers je drinken zelfs lekker koel. De fabrikant garandeert zelfs de juiste klimatologische omstandigheden voor het vervoer van bolletjes schepijs. Maar in dat geval kun je er beter maar geen koffie bij gooien.

 

Hits

 

De bekers hebben zijn te krijgen bij de meeste outdoorzaken en kookwinkels, maar zoek op internet even op Rubytec Hotshot of Bigshot en de hits vliegen je om de oren. Proost!

Geen artikelen meer