Heb je iets met de stad die nooit slaapt, ben je er net geweest of heb je plannen om naar New York te gaan, dan kun je je hart ophalen bij Eduard Planting Gallery in Amsterdam. Daar exposeert de Nederlands/Amerikaanse fotograaf Richard Koek bijzonder NY-werk.

9th Avenue, Manhattan

Toga

 

Jurist Koek verhuisde in 2000 naar New York en verwisselde toga voor camera. Sinds die tijd zoekt hij naar unieke (beeld)verhalen in de immer veranderende ‘meltingpot’ van de wereld en doet dat met succes en oog voor detail. Zijn werk is dan ook terug te vinden in toonaangevende titels zoals The Independent en The New York Times.

 

Boekwerk

 

Alle foto’s op deze pagina komen uit de expositie en zijn dus gemaakt door Richard Koek. Mocht dit – heel begrijpelijk – naar meer smaken, weet dan dat op de expositie in Amsterdam, New York New York genaamd, het gelijknamige fotoboekwerk verkrijgbaar is. De expositie is te bezoeken vanaf vandaag tot en met 30 juni, op woensdag tot en met zaterdag van 13 tot 18 uur, in de Eduard Planting Gallery aan de Eerste Bloemdwarsstraat 2 in Amsterdam. Meer info vind je op de site van de galerie.

G Train, Brooklyn.

West 42nd Street, Manhattan

7th Avenue, Manhattan

 

 

 

 

 

 

 

 

Alle fotocredits: Richard Koek, met dank aan Eduard Planting Gallery.

 

 

Geen artikelen meer