Herfst. Regen. Wind. En af een toe een zonnetje, tijdens de spitsuren van het kaliber laagstaand. Dan is een goede zonnebril zeker geen overbodige luxe. En dan liefst eentje die je niet op elke straathoek ziet en betaalbaar is. Een Cheapass dus.

 

Blaffend hertje

Eigen ontwerp

 

Het Brabantse bedrijf Cheapass Zonnebrillen heeft een zeer uitgebreide collectie zonnebrillen in huis. Zonnebrillen die absoluut niet onder de noemer ‘dertien in een dozijn’ geschaard kunnen worden. Een deel van de collectie is zelfs in eigen huis ontworpen en geproduceerd in China.

 

Uit de bocht

 

Sommige brillen schieten zo lekker uit de bocht, dat het weer leuk wordt. Zoals de goudkleurige The Terminator II. Lekker opvallen voor een paar euro. Gevoel voor humor hebben de Cheapass-mensen ook: wat te denken van de bril ‘Blaffend Hertje’ of de ‘Ge Klapt ‘m In, Ge Klapt ‘m Uit’: “hilmal hendig”, aldus de beschrijving, waarmee de Brabant-connection wordt blootgelegd. Kortom, alleen al hierom is een bezoekje aan de website de moeite waard.

 

The Terminator II

Wayfarer Shell

Vrolijke kleuren

 

De collectie van Cheapass Zonnebrillen valt op door de vrolijke kleuren van monturen en glazen en vooral ook door de veelheid aan modellen: zo’n 150 staat er online, alleen al op de herenafdeling. Het moet heel raar lopen als er niet minimaal twee of drie brillen op je shortlist terechtkomen.

 

Stapelen maar

 

En laat daar nu net een ander USP van Cheapass om de hoek komen kijken: hoe meer brillen je bestelt, hoe goedkoper het wordt. En ze zijn al niet van de dure:  € 8,95 is zo’n beetje de basisprijs, een aanbieding daargelaten. Ga je gelijk voor twee, dan reken je nog maar € 16 euro af. Ben je er dan nog niet, en dat geeft niet, dan betaal je voor elke volgende zonnebril € 6. Stapelen maar.

 

Black Angus Oil

Elke dag een andere

 

Elke dag een andere zonnebril om de laagstaande herfstzon te trotseren. Of om mee te nemen wanneer je gaat overwinteren in zonnig gebied. En natuurlijk alvast voor volgende zomer, hoewel de collectie dan vast weer nieuwe modellen laat zien. Vergeet tegen die tijd niet om even naar de festival-zonnebrillen te kijken. Maak je daar ook de blits. Voor het geld hoef je het niet te laten. Kijk zelf maar op www.cheapasszonnebrillen.nl. Sterkte met keuzes maken!

 

Geen artikelen meer