Klaar met je baard? Of kun je geen afscheid nemen en is trimmen je ding? De Remmington DuraBlade biedt hulp en houdt je glad wanneer je het met gezichtshaar hebt gehad.

 

Stadsbarbier

 

Al jaren een baard, maar ineens is de zin over om nog langer het opgeruwde, ingevette leer van de ongetwijfeld vintage kappersstoel van je stadsbarbier te ruiken. Of je wilt een mooi vormgegeven baardje. Natuurlijk, de manieren om dit te bewerkstelligen zijn legio, maar scheerfabrikant Remmington komt nu met een manusje van alles op gezichtshaargebied, de DuraBlade.

 

Rebels

 

De tweezijdige Trim Shave Technology (TST) bladen schrikken van geen enkele haarlengte, gaan met de groeirichting mee, maar indien gewenst rebels er tegenin. Stylen kan ook, want de stoppelkammen van 1, 2, 4 of 6 mm staan elke vorm van baardhaarcreativiteit toe. Dus ook als je je vrouw even wilt laten schrikken met een of andere uitzinnige na-baardse look. Kan daarna de rest van de baard verdwijnen. Net zoals jij, want de lithiumbatterij gaat tot zestig minuten mee, zowel boven de wastafel als onder de douche, met of zonder scheerschuim.

Voor altijd

 

De naam DuraBlade is overigens geen loze naam: de mesjes hoef je volgens de fabrikant nooit te vervangen. Duurzame bladen dus. De DuraBlade MB050 heeft van zijn bedenker een consumentenadviesprijs van net geen vijftig euro meegekregen. Verkrijgbaar bij bol.com, BCC, fonQ, Wehkamp, Media Markt en Coolblue.

Geen artikelen meer