Dat gevoel dat je ineens zin hebt in een espressootje. Terwijl je in je auto zit en er in velden of wegen geen barista te bekennen is. Heb je dat gevoel vaker, dan kun je voor nog geen tweehonderd euro je eigen middenconsole-espressomachine aanschaffen bij Volkswagen. Past overigens ook in de andere merken.

Dubbelfun

 

Flesje water mee, espressopads, 12V-stekker inpluggen en laten lopen, dat kostbare vocht. Geniet van de heerlijke koffiegeuren die je ochtendroutine in de file veraangenamen en wordt wakker met een smile van oor tot oor en een verse doppio. Eenmaal op de zaak weet niemand wat ze met jouw energie aan moeten. Dubbelfun. Ambitie in een koppie.

 

Laagje schuim

 

Het apparaat haalt een druk van 16 bar, goed voor een volwaardige kopje espresso met zo’n heerlijk laagje schuim er op. De bediening is heel eenvoudig en het apparaat ziet er bovendien nog fraai uit ook.

Compleet

 

De versie die Volkwagen aanbiedt in haar webshop, is ook leverbaar via de producent er van, handpresso en allerlei andere online winkels. Bij Volkswagen betaal je er 199 euro voor, maar dat is inclusief accessoires zoals een opbergtas, twee kopjes, instructieboekje, reinigingsdoek én 25 E.S.E. (Easy Serving Espresso) espressopads, de enige pads die er in passen.

Geen artikelen meer