Craft heeft al aardig wat in huis om het hardlopers naar de zin te maken. Een ding ontbrak blijkbaar nog op het lijstje en dat manco is nu ongedaan gemaakt: ontmoet de V175 Lite. Een stevige naam voor een lichte schoen.

 

Dubbelcheck

 

De hardloopschoen van het rennersmerk voldoet vanzelfsprekend zo’n beetje alle eisen die een hardloper aan zijn schoeisel stelt. Hier worden immers de klappen opgevangen, hier wil je maximale grip hebben. Check, dubbelcheck. En dit alles ook nog eens zonder het gewicht een boost te geven: kilo’s en grammen wil je kwijtraken, niet winnen. Dus weegt een maat 8,5 slechts 175 gram. En voila, het getal uit de naam is verklaard. De V komt overigens van V-shape, de soort pasvorm. Zijn we weer compleet..

Heren

 

Kekke kleurtjes – indien gewenst, want grijs en zwart zitten ook in de collectie – in de maten EU 39½ tot 47. Voor de heren natuurlijk. Mocht er toch een vrouwelijke lezer door Hommeage bladeren: zij heeft een keuzebereik van EU 35½ tot 42. Prijzen beginnen bij 129,95 euro en je vindt de hardlopers in sportwinkels en op het net. Zeker op de site van de maker.

 

Geen artikelen meer