Na weer een opmerking over je ‘gezonde’ buikje is de kogel door de kerk: je gaat fietsen. Fijne fiets aanschaffen, maffe wielerbroek, handschoenen, trui met zakken achterop, bidon. Iedereen blij. Totdat je je fiets kwijt moet. Gelukkig is er Cycloc.

Cycloc Super Hero

Morgen

 

Vanuit de lokale fietsendealer de bossen in, de paden op en gaan met die banaan. Volledig uitgeput stort je na tien goed gebruikte minuten ter aarde om een half uurtje na te hijgen en op je smartphone de kortste weg naar huis te checken. Morgen is er tenslotte weer een dag.

 

Plinten

 

Maar dan sta je daar met je oliedruppende, letterlijk moddervette slankworden-unit. Garage en schuur staan ondertussen knalvol met ander trainingsspul, nutteloze, in de loop der jaren aangekochte klusapparatuur en plinten die na vijftien jaar nog steeds niet zijn bevestigd.

Cycloc Super Hero

 

Discussie

 

Gelukkig is je nieuwe carbon mountainbike best een mooi plaatje om te zien en zijn lichte gewicht maakt dat je hem – na een hogedrukbehandeling en droogbeurt – meeneemt naar binnen. In de huiskamer, als jouw bijdrage aan de interieurverfraaiing én, mocht er nog een argument nodig zijn, als reminder aan de fietsroute van morgen.

 

Zonde

 

Cycloc Solo

Nu vindt misschien niet iedereen het prettig dat er een fiets in de huiskamer staat en dankzij de Cycloc Solo, Endo, Hero of Super Hero hoeft dat ook niet: met een van deze oplossingen háng je hem gewoon aan de muur. Schilderij de deur uit, fiets er in. Of op je slaapkamer bijvoorbeeld. Het kan allemaal. En om te voorkomen dat minder enthousiaste familieleden je tweewieler naar buiten mikken, is de fiets in bijvoorbeeld de Cycloc Solo afsluitbaar. Sleutel niet kwijtraken, anders kun je niet verder met je trainingsprogramma. Dat zou zonde zijn.

 

Opbergoplossingen

 

Cycloc staat voor een bijzondere manier van opbergen van fietsen in garage, kantoor, hal, kortom overal waar een muur voorhanden is. Check www.cycloc.com voor meer informatie. In Nederland zijn er verschillende aanbieders te vinden, waaronder www.wiggle.nl, www.bol.com, www.mantel.com, www.topbikes.nl of www.cyclewear.eu.

 

Geen artikelen meer