Ben je een beetje James Bond-fan en houd je van bergtoppen, dan ben je vanaf 12 juli dit jaar welkom op de top van de Gaislachkogel in het Oostenrijkse Sölden. Dan opent daar het spectaculaire 007 Elements, niet geheel toevallig midden in een van de sets uit Spectre.

Klusje

 

007 Elements is ondergebracht in een gebouw naast restaurant Ice Q dat in de Bond-film Spectre dienst deed als de Hoffler Klinik waar James een klusje had te klaren. Met alle sneeuwspektakel van dien, deels uitgevoerd met behulp van een Land Rover Defender en een Range Rover SVR. Vandaar dat Land Rover zich graag als sponsor aan 007 Elements verbindt.

 

License

 

Wie 007 Elements bezoekt, wordt op moderne wijze ondergedompeld in de wereld van de Briste geheim agent met license to kill. Op interactieve en audiovisuele wijze wordt de bezoeker meegenomen in de legendarische films, waar vooral aandacht zal zijn voor het deels ter plekke opgenomen Spectre. Waarbij je actiescènes op adembenemende wijze krijgt voorgeschoteld en er veel aandacht is voor al het werk dat er bij de opnames van een Bond-film komt kijken.

 

i-Pace

 

En als je er toch bent: kun je je meteen verdiepen in alle achtergronden van de Jaguars en Land Rovers die geacteerd hebben in verschillende James Bond films, waaronder de Jaguar C-X75 conceptauto die in Spectre werd gebruikt voor een achtervolgingsscène dwars door Rome en die al vol zat met technologie die nu wordt toegepast in de elektrisch aangedreven i-Pace.

 

Drie kilometer

 

Wie Bond en Jaguar/Land Rover deze zomer eens anders wil beleven, is vanaf 12 juli welkom op ruim drie kilometer hoogte. Meer informatie over tijden, bereikbaarheid en entreekosten vind je op de website van 007 Elements.

Geen artikelen meer