Rum komt in vele soorten en maten. Als witte rum met een lichte smaak, als extreem donker met een enorme bak smaak en alles daar tussenin. Maar het kan zomaar dat je Union 55 rum nog niet kent: salted & spiced. Een rum die vrij nieuw is, maar ontwikkeld door iemand die gepokt en gemazeld is in de drankindustrie. En dat merk kan jouw hulp goed gebruiken.

Spirited Union Distilleerderij

Hun streven is om een geheel Amsterdamse rum te worden en daarvoor hebben ze onlangs een eigen distilleerderij gevonden in het Amsterdam Schinkel. Hier gaan ze niet alleen hun eigen Union 55 Rum distilleren, maar ook drank voor derden maken. Om dit doel te realiseren zijn ze nu op zoek naar een kapitaalinjectie in de vorm van een crowdfunding campagne. Jij kan dus investeren in deze rum!

 

Bartender’s Choice

Oprichter van Union 55 rum is Ruben Maduro, die zijn sporen in de drankindustrie ruimschoots heeft verdiend. Onder andere als trainer voor Bols heeft hij het vak aan duizenden aspirant-bartenders geleerd. Een aantal jaren geleden zag hij met de lancering van zijn rum een lang gekoesterde droom in vervulling gaan. Een uniek concept ligt hieraan ten grondslag: een rum op basis van zeezout en 5 botanicals, die door middel van een zorgvuldig opgebouwd proces gedurende 55 dagen met elkaar worden gebalanceerd.

Union 55 Rum is inmiddels in 8 landen verkrijgbaar, wat aangeeft dat het merk precies op het juiste moment wordt gelanceerd. In landen om ons heen is rum een heuse trend aan het worden en met name de Spiced Rum categorie groeit hard.

Jij kan dus helpen om Union 55 tot een nog groter succes te laten worden. Steun hun crowdfunding campagne nu en krijg ook nog eens supertoffe bedankjes van ze. De campagne staat nu op ruim 80 % en met nog een week te gaan weten wij zeker dat het een enorm succes gaat worden!

De campagne van Union 55 Rum vind je hier op CrowdAboutNow.

Geen artikelen meer