De oplettende lezer zal zien dat er een gapen gaatje zit tussen dit bericht en het vorige. Het waarom daarvan is eigenlijk heel eenvoudig. Als beginnend lifestylewebsite-houder valt er vooralsnog weinig te verdienen. Gelukkig heb ik daar als freelance journalist en fotograaf andere mooie werkzaamheden voor. En juist die hebben de afgelopen periode veel tijd gevraagd.

Vanzelfsprekend hoop ik ooit slapend rijk te worden van Hommeage (dromen mag, toch?). Maar het is voor mij niet de kern van de zaak. Ik ben ooit met Hommeage  begonnen omdat schrijven en fotograferen mijn grote hobby’s zijn. Zoals gezegd is dat tevens mijn werk (lucky me), maar ik wil een plek voor onderwerpen die ik in mijn dagelijkse werk niet kwijt kan.

Dit gaat over de meest uiteenlopende zaken. Onderwerpen die mij na aan het hart liggen, waar ik zelf fan van ben en waar ik graag meer over wil weten. En die graag met jullie deel.

Hommeage gaat daarom verder. Ik pak de draad weer op. En ik hoop dat jij als lezer dat ook doet.

Waarvoor alvast dank!

Mark Litjens.

Hoofdredacteur Hommeage.nl.

Foto header: Lucas Favre – Unsplash

Geen artikelen meer